Lähtöpäivä

Herätys aamulla 4:25, aamukahvi ja lähtö kentälle. Lentokentällä ei ehdittykään muuta kuin jonottaa rinkat tiskille, kävellä turvatarkastuksen läpi ja koneeseen; oltiin arvioitu aamun matkustajamäärä alakanttiin:)

Matkasimme ensin Muncheniin ja sieltä matka jatkui yhtä vauhdikkaasti kohti Bilbaoa. Tämä Augsburg Airways’in lento oli mielenkiintoinen, kone oli pieni ja äänekäs, mukaan mahtui n.100 henkeä, mutta aamupalassa (kuva) ei ollut moittimista nautittuna Alppimaisemissa:-)

Bilbaoon saavuimme yhdentoista jälkeen, sieltä matka jatkui bussilla San sebastianiin ja edelleen metrolla Iruniin. Iruniin pääsimme vähän vaille neljä eli puoli vuorokautta meni matkustamiseen. Nyt ollaan kuitenkin täällä ja ensimmäinen majapaikka on varattu. Kuuden hengen huone, jollaisia on käytävän varrella neljä muuta, miehet ja naiset sekaisin ja kaikille yhteensä kaksi suihkua/WCtä eli jos joku on suihkussa, kukaan ei pääse vessaan. No yhden yön varmaan kestää eikä halvalla aina voi saada luksusta, silti vessoja voisi olla vähän enemmän. Täällä pakettiin kuuluu yöpaikka ja aamupala. Ja hinta on mielenkiintoisesti omantunnon mukaan. Pitää aamulla miettiä sopiva summa, mutta se lienee luokkaa 5€/hlö.

Alberguen (pyhiinvaeltajien majapaikka) sisäänkäynti

MakuuhuoneMakuuhuone. Sängymme oikealla takana perällä.

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti